Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Sa-mi duc copilul la gradinita sau nu?

0

copilul la gradinita

Ar trebuie sa duci copilul la gradinita? In calitatea ta de parinte responsabil, te gandesti intotdeauna ce trebuie sa faci pentru copilul tau ca sa-i fie mai bine in viata. Pentru asta in primul rand trebuie sa te asiguri ca-i oferi cea mai buna educatie posibila.

Este necesar sa duci copilul la gradinita?

Aici intervine marea dilema, cum faci asta, il tii acasa si te ocupi de el personal sau trimiti copilul la gradinita?
Daca ati optat pentru varianta cu tinutul acasa, ar trebui sa aveti un venit suficient pentru a va permite acest lucru. Trebuie sa luati in calcul ca faceti asta pentru copil, care o sa va ocupe toata ziua.

Specialistii recomanda prima varianta si anume, copii pana in 3 ani ar trebui sa stea aproape de parinti. Un copil care a stat toata ziua printre straini se va indeparta usor de voi. Acesta va deveni mult mai agresiv, isi va camufla sentimentele pentru a te face sa crezi ca totul este bine. El va vorbi mai mult ca de obicei cand ajunge acasa. Va face toate astea pentru ca el insusi se adapteaza si incearca sa treaca peste ce se intampla in fiecare zi.

De cele mai multe ori copiii care merg la gradinita vor creste cu deficiente. Stabilitatea lor emotionala va avea de suferit, impreuna cu intimitatea si increderea. Sa nu mai luam in calcul ca ati putea intalni personal necalificat sau care se poarta urat cu copiii. Incercati in fiecare zi sa vorbiti cu el despre cum se poarta personalul de la gradinita.

Daca aveti un copil pana in 3 ani, daca nu aveti posibilitatea sa stati acasa cu el, ideal ar fi sa-l lasati cu o persoana pe care el o iubeste.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 8 + 2 =

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri