Cum sa-iti cumperi bilete de avion mai ieftin

bilete de avion ieftine

Una din cele mai importante cheltuieli atunci cand vine vorba de o vacanta este tocmai biletul de avion, de multe ori fiind mai mare si decat toate cheltuielile la un loc. De aceea, nu trebuie sa treci cu vederea peste acest aspect, si sa incerci cat poti de mult, sa platesti cat mai putin, deoarece restul banilor ii poti folosi pentru a vizita un alt obiectiv turistic, sau in unele cazuri, chiar sa ii ti pentru o alta vacanta.

De aceea, in randurile urmatoare ti-am pregatit un material, din care poti invata si tu cum sa iti cumperi biletul de avion cat mai ieftin, special pentru merge in vacanta cu un buget cat mai mic.

Planifica vacanta din timp

Desi este recomandat de foarte multi oameni ca vacanta sa fie planificata din timp special pentru a analiza foarte bine locul, totusi putini fac asta. Iar atunci cand vine vorba de biletul avionului, cu cat este achizitionat mai repede, cu atat este mai ieftin, mai ales atunci cand este cumparat cu 5 sau 6 luni inainte.

Analizeaza oferta

Si in cazul de fata, foarte putine persoane analizeaza bine oferta, fapt care nu este deloc avantajos atunci cand isi cumpara biletul de avion. Exista un numar destul de mare de companii aeriene care fac diverse reduceri pentru anumite tari si insule, si de aceea, analizeaza-le si vezi care sunt acestea, special pentru a profita si tu de preturile mici pe care le ofera.

Urmareste cu atentia site-ul companiilor aeriene

Atunci cand vorbim de companiile aeriene, totusi, sunt cateva exceptii. Astfel, un numar foarte limitat dintre ele, ofera reduceri doar pe site-ul lor oficial. De aceea, este foarte important sa afli care sunt acestea, si in ce perioade ale lunii ofera cele mai bune reduceri, insa raporteaza-te strict la ceea ce te intereseaza pe tine. De asemenea, mai trebuie sa precizez faptul ca, trebuie sa te abonezi si la stirile companiei, in cazul respectiv, putand sa profiti de si mai multe reduceri.

Rezuma-te la zboruri scurte

Ca sa intelegi mai exact, una este sa zbori din Romania pana pe coasta vestica a Statelor Unite, si alta e sa zbori pana pe coasta estica, rezultatul fiind vizibil foarte usor in pretul biletelor si in numarul orelor zburate. Astfel, analizeaza foarte bine tara, si daca transportul cu o masina sau autobuzul este mult mai benefic si avantajos, cumpara-ti un bilet pana la cea mai apropiata granita a tarii si rezerva-ti un bilet cu autocarul. In felul acesta, vei putea profita si de diversele atractii turistice pe care nu ai ocazia sa le vezi din avion.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.