Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Joshua vs Klitschko – Meci de box al titanilor!

0

meci de box

Ce titluri se disputa in acest meci de box?

In nici patru saptamani va avea loc un meci de box pentru titlurile IBF si WBA la categoria grea. Lupta se va da dintre pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko si englezul Anthony Joshua. Acest meci de box este asteptat de toti fanii acestui sport, dar si de competenti.

Este o confruntare care a atras deja atentia tuturor iubitorilor de box. Iar, cireasa de pe tort ar fi ca Joshua sa se impuna in fata lui Klitschko si sa-si continue seria de KO.

meci de box

Pugilistul britanic Joshua, detinator al centurii mondiale IBF la categoria grea are un bilant foarte bun de 18 de victorii toate prin KO si nicio infrangere.

meci de box

De cealalta parte, Vladimir Klitschko, este o legenda in lumea boxului. La 40 de ani a dominat categoria grea a boxului in WBA (Super), IBF, WBO si IBO timp de mai bine de un deceniu. Acest lucru, pana in 2015 cand a pierdut in fata lui Tyson Fury.

Va fi un meci de box interesant, se vor lupta doi sportivi cu o dorinta de a invinge extraordinara, pe de o parte Vladimir Klitschko care a declarat deja “Sunt obsedat de dorinta de a redeveni campion mondial”, de cealalta parte Antony Joshua care este mult mai tanar si este in forma maxima.

Doi luptatori diferiti

Meciul este foarte interesant, avand in vedere diferentele dintre cei doi competitori. Nu doar ca acestia provin din medii foarte diferite, dar si varsta este un factor important. Pe langa varsta, aceasta trebuie corelata cu experienta, care nu este acumulata neaparat in timp. Adversarii cu care sportivii s-au confruntat pana acum reprezinta un element definitoriu in carierele lor.

Daca ar fi sa pariez cred ca as merge pe Antony Joshua. Daca aveti alta parere puteti lasa comentarii, pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam data de 29 aprilie 2017 cand va avea loc meciul titanilor.

 

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha + 32 = 39

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri