Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Inchiderea scolilor din cauza frigului – pro sau contra?

0

inchiderea scolilor

Inchiderea scolilor si gradinitelor din cauza frigului a creat multe dezbateri. De cele mai multe ori, pro sunt acei parinti si oameni cu capul pe umeri care au inteles gravitatea situatiei. Ei au inteles ca gerul cumplit agraveaza epidemia de gripa deja prezenta la noi si se gandesc la snatatea copiilor.

Cine este impotriva pentru inchiderea scolilor?

Pe cei batrani ii poti auzi mereu vorbind “cand eram eu mic zapada avea 3 metri si tot mergeam la scoala!” Ei sunt aceiasi oameni care acum ca au crescut si ii intalnesti pe drumuri ramasi inzapeziti. Eu am zis-o mereu: unii poate ca merita salvati, dar nu si masinile. Ele ar trebui lasate acolo, ca invatatura de minte. In plus, se cheltuie multe resurse, precum timp si bani pentru recuperarea acestora.

Un alt aspect care mi se pare putin aiurea este modul televiziunilor de a profita de pe urma acestor necazuri. Singurele subiecte in aceasta perioada dezbat strict aceasta problema. Astfel se acapareaza spatiul public, lasand sa treaca neobservate evenimente mult mai importante. Sa nu mai spun despre reporterii care sunt obligati sa relateze din mijlocul viscolului, suportand un ger teribil.

Tot la stiri am vazut pe unii care comentau ca de fapt Firea a inchis scolile o saptamana in Bucuresti ca sa evite ingreunarea traficului si asa depasit, si care e problema? Foarte bine ca a avut puterea sa o faca, spre deosebire de primarii care nu au tupeul sa ia masuri. Din cate vad eu la noi, orice s-ar face oamenii sunt oricum nemultumiti.

Parintii care nu au cu cine sa-si lase copii au iesit cei mai sifonati dn asta. Multi dintre ei nu pot gasi solutii peste noapte si poate nu au nici bani pentru bona. Din pacate, nu te poti pune cu natura si de cele mai multe ori trebuie sa gasim solutii pentru siguranta copiilor nostri.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 20 + = 21

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri