Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Emisii poluante – Renault, anchetata in Franta

0

emisii poluante

Iata ca dupa scandalul cu privire la emisii poluante ce a lovit grupul Volkswagen a venit randul si celor de la Renault. Compania este anchetata de procurorii francezi deoarece exista suspiciunea ca ar fi incalcat legea privind emisiile de carbon la motoarele diesel.

Aceasta stire a dus la o scadere a actiunilor la bursa a companiei Renault. Sunt doua ipostaze aici. Prima presupune ca firma este lovita de un scandal “fabricat” si intentionat pentru a afecta vanzarile si performantele. Cea de-a doua este ca noi toti am trait intr-o mare minciuna in toti acesti ani. Imaginati-va cum ar fi sa va cumparati o masina noua, pe care sa dati o suma importanta de bani. Este o masina care pretinde ca are niste performante dar nu le are, sunt false, asta este inselatorie.

Renault are emisii poluante prea mari?

Revenind la Renault judecatorii inca analizeaza cazul. Nu au facut public nimic inca legat de asta. Poate daca compania va “dona” statului o mica parte din venituri nu vor fi gasiti vinovati. Spun asta pentru ca in ultimii ani am auzit de mai multe companii care au avut probleme de genul asta. Printre ele se numara: Fiat, Chrysler, grupul Audi si altele dar totul a ramas doar o stire.

Compania Renault este in primul rand suspectata de fraudarea testelor pentru emisii poluante. Compania a anuntat ca va introduce un nou soft pentru masinile diesel pentru a reduce nivelul de emisii poluante.

In luna ianuarie 2019, pozitia oficiala a companiei a fost mentinuta precum in lunile initiale ale izbucnirii scandalului. Renault sustine ca nu depaseste norma permisa pentru emisii poluante. De asemenea, compania a anuntat ca respecta legislatia si regelmantarile in vigoare. Mai mult, Renault a mentionat ca acestia sunt atenti atat la regurile franceze, cat si la cele ale Uniunii Europene.

In urma finalizarii anchetei, se va da verdictul. Daca compania va fi gasita vinovata, va trebui sa isi remedieze problemele si sa achite o amenda uriasa.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 44 − 34 =

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri