Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Detector radar – o investitie eficienta

0

detector radar

Uneori, chiar daca esti un sofer prudent si ai un stil de a conduce preventiv, esti pus in fata unei situatii de urgenta care necesita un stil mai hotarat. Singura modalitate de a evita eventualele amenzi de circulatie este achizitionarea unui detector de radar, care sa ne ajute sa adaptam viteza atunci cand in apropiere este instalat un aparat radar.

Cum sa aleg cel mai bun detector radar

Detectorul de radar inseamna un aparat care detecteaza undele electromagnetice si le transforma intr-un curent electric folosind undele radio. El este folosit pentru a detecta unele obiecte. Nu neaparat cele mai scumpe detectoare de radar sunt si cele mai bune. De cele mai multe ori se pot gasi aparate care ofera performante bune la preturi potrivite, trebuie numai sa tii cont de urmatoarele caracterisitici:

  • detectorul trebuie sa aiba imunitate VG2 si Spectre 1( adica sa nu fie detectate);
  • sa detecteze cele patru benzi principale folosite de catre politie (X, K, Ka si Ku);
  • sa aiba o sensibilitate mare (cel putin 8X);
  • diatanta de detectie trebuie sa fie cel putin de 1000 de metri;
  • timpul de reactie trebuie sa fie foarte mic, de sub 0.5 secunde;
  • procesarea sistemului laser trebuie sa fie digitala, pentru a evita declansarea unor alarme false;
  • sa fie dotat cu tehnologie GPS care ne avertizeaza asupra locurilor unde sunt amplasate camere de supraveghere sau radarele fixe

Sfaturi pentru achizitia detectorului

Recomand achizitia unui detector radar bun din mediul online. Preturile sunt mult mai scazute fata de magazinele clasice, datorita faptului ca magazinele virtuale nu au costurile operationale la fel de mari. De asemenea, produsul poate fi returnat in cazul in care acesta nu indeplineste exigentele cumparatorului. In privinta transportului nu trebuie sa ne facem griji deoarece acesta este gratuit.detector radar

Companiile de renume in domeniu sunt putine. Dintre acestea se detaseaza Beltronics, liderul mondial al nisei care este si singura companie cu produsele echipate cu functia AccuSweep. Urmatorii in top sunt Cobra, Escort si Whistler.

Chiar daca aceste marci sunt mai scumpe, achizitia acestora inseama garantia calitatii oferite de multi ani de experienta.

Unul dintre modelele pe care le recomand este Beltronics Pro Rx 65i, un detector de ultima generatie care are o serie de elemente inovative in domeniu.

Modelul poate detecta toate cele patru benzi principale (X, K, Ka si Ku) si prezinta imunitate la detectie din gama VG2.

Distanta de detectie este mare, de peste 1500 de metri, produsul avand detectie laser de tip DSP si alerta vocala.

Controlul sensibilitatii la detectie se face in trei trepte, prin care se adapteaza detectia semnalului la zona unde circulati: Highway, AutoscanTm si City.

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha 63 − 60 =

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri