Ziar online cu multe informatii utile, calatorii, experiente, dezvoltare personala, articole despre viata, webmasters, ai toate stirile intr-un singur loc.

Calculator ovulatie

0

Calculator-ovulatie-si-perioada-fertila

Calculator ovulatie – Calculatorul de ovulatie permite aflarea perioadei fertile, ziua ovulatiei, zilele in care sansele de a concepe fetita sau baiat sunt mari. Acest calculator este un instrument online gratuit si furnizeaza un calcul matematic standard pentru care la un ciclu regulat de 28 de zile, ziua ovulatiei se produce in ziua a 14-a. Trebuie retinut ca fiecare organism este unic, si pot aparea diferente semnificative. Cititi mai multe despre semnele si simptomele de ovulatie.

*Nu folositi acest calculator ca metoda contraceptiva.

Perioada fertila poate fi calculata utilizand calculatorul de ovulatie de mai sus. De asemenea sunt declansate si o serie de simptome de ovulatie. Cunoasterea acestor semne este esentiala in a determina fazele perioadei fertile.

Printre simptomele de ovulatie se numara: cresterea temperaturii bazale, schimbarea mucusului cervical, cresterea apetitului sexual.

Parintii contribuie in egala masura cu structuri ce vor dicta trasaturile bebelusului. Insa cel care va da sexul copilului este tatal. Sunt doua tipuri de spermatozoizi: unii mai rapizi, care traiesc mai putin, si sunt purtatori ai genului masculin, si altii mai lenti, care traiesc mai mult si sunt purtatori ai genului feminin. Alegerea sexului pe care bebelusul il va avea este o chestiune de sincronizare. aflati mai multe

V-a placut articolul ?

0 / 5

Rezultat voturi:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Captcha − 1 = 1

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptare Citeste mai mult

Politica de confidențialitate și cookie-uri