Cum alegi animatorii pentru petrecerea de botez?

In ultimii ani, petrecerea de botez s-a transformat dintr-un eveniment simplu, organizat acasa cu familia, intr-un eveniment major, la care sunt invitati toti cunoscutii. Practic, petrecerea de botez este comparabila cu petrecerea nuntii, cu cateva diferente:

  • La botez sunt mult mai multi copii;
  • Scopul petrecerii este altul;
  • De regula, botezul are loc ziua.

Data fiind anvergura evenimentului, parintii trebuie sa acorde atentie fiecarui detaliu din organizare. Partea buna este ca au deja experienta de la nunta, cel putin majoritatea. Daca muzica, restaurantul, invitatiile si alte detalii similare cu cele de la nunta se aleg usor, exista cateva elemente noi, carora trebuie sa li se acorde atentie.

Cum se aleg animatorii pentru petrecerea de botez?

La majoritatea botezurilor, unul dintre momentele principale este ursitul. Practic, exista trei ursitoare care ii scriu destinul copilasului. De asemenea, multi parinti aleg momente realizate de animatori, care sa completeze intregul eveniment.

Pentru a alege cele mai bune solutii de animatori si ursitoare, orice parinte trebuie sa aiba in vedere mai multe detalii.

Filtre in alegerea animatorilor

  • Oferta artistica. Aceasta inseamna varietatea de costume pe care le au la dispozitie animatorii si personajele pe care le pot imita. De asemenea, complexitatea spectacolului de ursitoare. De cele mai multe ori, aceste servicii se aleg dupa prezenta la alte botezuri, in care experienta a fost una buna.
  • Pregatirea animatorilor. Daca acestia au studii teatrale sau o experienta vasta in domeniu, rezultatele pot fi cu adevarat impresionante. Pentru a te convinge de experienta celor pe care ii angajezi este bine sa ceri filmulete cu ei de la evenimente. Iti vei da seama imediat care sunt rezultatele.
  • Accesoriile pe care le au la dispozitie. un show complet cuprinde si o serie de accesorii. Multi animatori creaza fel de fel de jocuri, au la indemana confetii si baloane si pot sa ii picteze pe cei mici pe piata. Sunt detalii care conteaza si care ii vor incanta pe toti copiii de la botez. De asemenea, este bine ca la eveniment sa se vina si cu boze, statie, microfon si toate elementele necesare pentru un eveniment reusit.

Exista din ce in ce mai multe echipe de ursitoare si de animatori in Romania, majoritatea in marile orase. Este un lucru bun, in conditiile in care exista foarte multe optiuni, insa alegerea poate sa fie destul de dificila. Tocmai de aceea, pentru a alege echipa perfecta este bine sa tii cont de recomandarile prietenilor care au mai apelat la astfel de servicii, de prezentarea pe site ( filmulete, detalii, etc), de o discutie live cu cei pe care ii vei angaja si evident, de costuri. Acestea pot varia destul de mult in functie de accesoriile folosite, de experienta animatorilor si de alte detalii.

 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.