Saptamana 29 de sarcina

[youtube]4qw1P6U16MY[/youtube]

In cadrul unei sarcini neprogramate este destul de greu de cunoscut momentul fecundarii ovulului de catre spermatozoid, durata sarcinii se calculeaza in functie de prima zi a ultimei menstruatii, zi din care incepe practic numararea saptamanilor de sarcina.

Folositi calculatorul nostru de ovulatie pentru a afla data conceptiei, data probabila a nasterii cat si alte lucruri importante despre evolutia sarcinii.

Dezvoltarea copilului – saptamana 29 de sarcina:

Saptamana 29 de sarcina Bebelusul isi continua cresterea, muschii si plamanii sai continua sa se maturizeze, iar capul creste mai mare pentru a face loc creierului in curs de dezvoltare.

Schimbarile mamei – saptamana 29 de sarcina:

Alimentatia trebuie sa fie acum bogata in proteine, vitamina C, fier si acid folic. Deoarece oasele micutului sunt in continua crestere, consumul unui pahar de lapte zilnic este recomandat, alaturi de consumul de calciu si vitamine: branza, iaurt, suc de portocale, salata verde.

Kroger Weekly Ads A Way For Kroger Customers To Stay Up To Date With Latest Deals

Un pahar de lapte caldut baut seara, poate duce la stoparea simptomelor de arsuri in capul pieptului. Este firesc sa va intereseze planurile legate de nastere.

In aceasta perioada are loc ecografia din al treilea trimestru de sarcina, ceea ce inseamana ca in burtica este un bebelus activ si puternic care a depasit cu succes trimestrul I si II. Daca veti alege ecografia de tip 3D sau 4D veti fi de-a dreptul impresionata de activitatea pe care bebelusul o are in burtica.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.