Sfaturi pentru achizitionarea unui aparat de vidat

aparat de vidat
Sursa foto: divainbucatarie.ro

Ajuta-ti copii sa inteleaga ce este hrana

Ne-am intristat cu totii cand am aflat ca, un roman arunca in medie, pe an, aproximativ 180 kg de mancare. Aceasta statistica nu se refera doar la mancare gatita, ci intr-o proportie ravasitoare, la produsele cumparate si pe care nu apucam sa le scotem din ambalaj sau sa le consumam ca atare. Procentul mare este si la carne si la legume si fructe.

Eu si familia mea, am fost marcati de aceasta veste si dupa ce am studiat problema, am decis sa ne cumparam un aparat de ambalare in vid a alimentelor (pentru prelungirea valabilitatatii alimentelor) si sa fim mai atenti la lista de cumparaturi. Din acea clipa, viata noastra a devenit mai organizata, mai buna. Vidand alimentele le pastram proaspete pentru mai mult timp, oprind contactul cu oxigenul, iar pastrarea lor se face intr-o igiena corecta.

Produse mai proaspete pentru sanatatea ta

Va recomand cu caldura, cel mai bun aparat de vidat: Laica VT3113. Aparatul are un compartiment unde puteti stoca rola; o supapa de evacuare; si cutterul pentru pungi si role. Datorita compresorului de mare putere, aparatul de vidat functioneaza automat. Dispozitivul videaza si sigileaza pungile cu alimente.

Vidam cu acest aparat, produse pe care le congelam si astfel, in congelator avem mai mult loc acum, pentru ca vidarea va ajuta inclusiv cu acest detaliu. Carnea, vidata si congelata, are o valabilitate de aproximativ 5 ori mai mare fata de cea congelata in conditii normale. Legumele vidate si congelate isi prelungesc viata de 3 ori mai mult.

In frigider totul este organizat acum. Este suficient spatiu dupa utilizarea aparatului de vacuum Laica VT3113, iar mirosurile nu mai exista. Timpul de pastrare a alimentelor in frigider este si el prelungit de aproximativ 3-4 ori.

Mi s-a parut fascinant ca poti vida cu acest aparat si produse de panificatie, sau patiserie, pe care vrei sa le lasi la temperatura camerei. Este ideal, de exemplu, pentru paine, care mucegaieste foarte repede. Astfel, ambalata, timpul de conservare ajunge de la 2-3 zile, la 6-8 zile.

Cum alegi cel mai bun apart de vidat

Daca doriti sa cumparati cel mai bun aparat de vidat trebuie sa fiti atenti la cateva detalii: sa fie un aparat de ambalare in vid a alimentelor automat; dimensiunea pungilor sa se potriveasca cu tipul aparatului.

Aparatul nostru, Laica VT3113, are un mare avantaj: putem utiliza 3 dimensiuni de pungi: 20 x 28cm; 28 x 36 cm; 28 x 300 cm. Cand am achizitionat aparatul, am primit mai multe seturi de pungi de fiecare dimensiune.

Va doresc succes in organizarea alimentelor din frigiderul vostru si din viata voastra!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.