Invitatii de nunta speciale de la Crisiashop

Nunta, unul dintre cele mai visate evenimente din viata fiecaruia dintre noi, trebuie planificata pana la cele mai mici detalii. Pachetul de invitatii de nunta, meniul, muzica si toate serviciile ce intra in pachetul pregatirilor se cer a fi mai mult decat perfecte. Chiar putem spune ca invitatii joaca un rol special in buna desfasurare a nuntii, astfel ca acestia trebuie primiti cu multa caldura, dar si cu multa atentie.

Si cum totul are un inceput, un prim lucru care tine sa ii adune pe toti in acelasi loc il reprezinta invitatiile de nunta, in scopul confirmarii prezentei. Pentru mirii care isi doresc eleganta, chiar si in alegerea acestor elemente, dorim sa va prezentam un tip de invitatii de nunta speciale by Crisiashop, care cu siguranta ca va reusi sa indemne invitatii la o cat mai buna dispozitie.

invitatii de nunta

Este vorba de invitatiile de nunta din colectia Style, prezente sub forma unor combinatii de culori, care consta in nuante de caramiziu si crem, pe langa nonculoarea alb. Toate aceste combinatii tin sa ofere acestor invitatii un plus de rafinament si eleganta aparte. Materialele sunt de cea mai buna calitate, mai exact materialul folosit este cartonul sidefat, cu elemente atent lucrate, scoase in relief, alaturi de plicul crem sidef (este inclus in pret), fac din aceasta invitatii ocazia perfecta pentru primirea oaspetilor.

Invitatiile de nunta de la Crisiashop surprinde invitatii intr-un mod cu adevarat placut.

Daca sunteti in cautarea fotografului potrivit pentru nunta cititi articolul de aici.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.