Sexul copilului

Acest calculator nu are la baza un fundament stiintific pentru aceasta metoda, daca doriti pronosticuri precise va sugeram să folositi un test stiintific.

Predictia-sexului-copilului

Baiat sau fata ?

Marea curiozitate a parintilor in devenire este sa sa afle sexul copilului inainte de nastere.

Traditiile populare din intreaga lume sunt bogate in superstitii, legende si zicatori in aceasta privinta; de la forma burticii femeii insarcinate, tipul de alimente pe care il prefera viitoarea mamica pe perioada sarcinii, pana la pozitia adoptata in timpul raportului sexual.

Tabelul lunar chinezesc este una din aceste “metode” de a afla sexul copilului in functie de luna in care este conceput si varsta mamei in acel moment.

Calendarul chinezesc este considerat a fi una dintre cele mai precise metode de determinare a sexului unui copil, bazat pe varsta mamei si pe luna in care este conceput bebelusul.

Acuratetea lui este de minim 50%, dar nu exista informatii si dovezi reale care sa ateste succesul lui. Totusi, testarea lui nu va costa nimic si cine stie, sortii poate decid in favoarea voastra si dau dreptate intelepciunii chineze de unde provine metoda.

Harta conceptiei la chinezi :

Aceasta harta a conceptiei in viziunea chinezilor este foarte veche si dateaza de peste 700 de ani. Era folosita cu un scop precis in familiile regale: pentru stabilirea celui mai bun moment de concepere a baieteilor. Traditia spunea ca urmasi la tron pot fi doar mostenitori pe linie masculina, creand astfel o presiune pe cupluri de a da nastere baietilor. Se spune ca acuratetea acestei harti ar fi si de 90%, dar numai daca este folosita in mod corect.

Ce conditii trebuie indeplinite inainte de a apela la calendarul chinezesc?

Pentru a folosi aceasta harta, o femeie trebuie sa stie sa-si corespunda varsta pe care o are cu modelul de calendar chinezesc. Iata o metoda utila prin care iti poti determina varsta conform calendarului chinezesc:

– daca esti nascuta intre 1 ianuarie- 20 februarie (inclusiv aceste date) – atunci iti poti folosi varsta reala pe care o ai;

– daca esti nascuta intre 21 februarie – 31 decembrie (inclusiv aceste date) – atunci trebuie sa adaugi un an in plus varstei pe care o ai.

Dupa ce s-a stabilit ce varsta are femeia conform calendarului chinezesc se trece la determinarea lunii conceptiei. Si aceasta trebuie stabilita tot in stil chinezesc folosindu-se un calculator special.

Cum se prezice sexul copilului?

Dupa ce s-a stabilit cu precizie varsta femeii, precum si luna conceptiei conform calendarului chinezesc poti afla ce sex va avea copilul tau introducand datele in calculatorul virtual special creat in acest sens.

Conform calendarului vei observa pe verticala numere corespunzatoare varstei mamei, iar pe orizontala lunile de conceptie. Din intersectarea datelor care-ti corespund poate rezulta fie baiat (casutele marcate cu albastru), fie fetita (casutele marcate cu roz).

Sa luam un exemplu: daca ai 25 de ani si concepi/ai conceput in septembrie, exista mari sanse sa ai o fetita conform acestui calendar. Vei observa ca daca te uiti la varsta de 25 de ani pe verticala si apoi la luna septembrie, ele se intersecteaza intr-o casuta marcata roz, care corespunde fetitelor.

Cand exista sanse mai mari sa faci baietel?

Conform intelepciunii chinezesti, luna iulie este una extrem de recomandata pentru a face baietei la cele mai multe varste: 18, 19, 20, 24, 26, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 27, 29, 40, 42, 43, 44 sau 45 de ani.

Cand sunt sansele mai mari pentru a face fetita?

Se pare ca luna aprilie este cea mai productiva in acest sens la cele mai multe varste: 19, 21, 22, 23, 28, 29, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 43 si 44 de ani.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

5 Comentarii

 1. tehnoredactor spune

  a incercat cineva sa vada daca e adevarat? 🙂

 2. gabrielsince spune

  Aceste predictii privind sexul bebelusului sunt confirmate de anumite cupluri sau sunt doar legende?

 3. Andy spune

  La mine nu s-a potrivit,dar la alte 2 perechi de prieteni da.Asa ca poate fi adevarat,desi nu 100%!

 4. valentin24 spune

  Dar pentru gemeni nu exista indicatii?

 5. Andy spune

  Nu am gasit indicatii anume pentru gemeni.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.