Tools-uri utile in Social Media Optimization

Daca ati optat sa folositi SMO (Social Media Optimization) ca metoda de promovare stiti deja ca pentru a obtine rezultate bune este nevoie sa fiti prezenti zilnic pe retelele sociale. Mai jos aveti o lista cu cateva unelte care va pot usura munca si care pot reduce timpul pretrecut in mediul online.

SMO

Instrumente pentru optimizare Social Media

Mention
Platforma Mention monitorizeza non stop si te anunta cu ce si unde se discuta despre tine sau afacerea ta. O unealta utila pentru cei care au un brand, acestia nu trebuie sa mai caute manual locul unde se discuta despre brand-ul lor, castiga timp si cu siguranta este mai eficienta in cautari decat o persoana.

Serviciul nu este free, doar trial, iar preturile incep de la 29$ lunar cu 3,000 mentiuni si urca in functie de cati useri poti adauga si numarul mentiunilor.

Buffer
Buffer este o platforma de publicare pe retele sociale cu posibilitatea de a programa postarile, statistici, poti lucra singur sau in echipa, tools-uri pentru analiza si optimizare. Spre deosebire de alte platforme asemanatoare, buffer ofera si varianta free insa poti adauga doar un cont social si ai 10 postari programate. De la 10$ lunar poti avea pana la 10 conturi sociale si 100 postari programate. La fel si aici pretul urca in functie de cate retele doresti sa adaugi si cate postari pentru programare doresti, astfel la pachteul Large ai 2000 de postari cu 399$, un pachet ideal pentru agentii care se ocupa de promovare.

Commun.it
Aceasta este una din platformele care au cunoscut o crestere foarte mare in ultimul timp datorita faptului ca se poate utiliza usor. Este dedicata administrarii contului Twitter, poti administra mai multe conturi twitter, poti programa postari, target, analiza, etc.

Nici acest serviciu nu este gratuit, preturile sunt 22.99$ lunar daca te abonezi pe 2 ani, 19.99$ lunar daca te abonezi pe 1 an ( 60% reducere luna aceasta ) si 50.99$ lunar.

Gratuit sau cu trial

SumAll
Cu platforma SumALL administrezi usor conturile sociale Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube sau Google Analytics. Aplicatia monitorizeaza profilele sociale si iti ofera toate rapoartele intr-un singur loc. Dupa trial pretul serviciului este undeva la 99$ lunar, conturi si rapoarte nelimitate.

HootSuite
Cu HootSuite gestionezi si monitorizezi toate conturile tale sociale. Poti sa iei parte conversatii direct din interfata platformei, poti programa postari si ti se ofera rapoarte complexe. Dupa trial, preturile incep de la 9.99$ lunar, poti adauga pana la 10 profile, analiza real-time, postari programate, etc.

Sunt foarte multe platforme si tools-uri utile care te pot ajuta in social media, daca mai stiti si altele lasati un comentariu cu ele.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.